Wat wij doen - Misters
123
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-123,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

WAT WIJ DOEN

Misters wordt gerund door twee onafhankelijke production consultants ‘in beeld’. We voegen tijdelijke expertise en capaciteit (plus ruim 15 jaar ervaring) toe in productie en organisatie van foto, film, video, AR, VR, CGI en animatie.

 

Voor de goede orde: Misters is géén reclamebureau of productiemaatschappij, maar de missing link tussen u als opdrachtgever en uw externe leveranciers van beeldmaterialen. Gedurende de opdracht maakt Misters -letterlijk en figuurlijk- deel uit van uw marketingteam en ontzorgt het team bij de organisatie, productie en begeleiding van beeldproducties.

Waarom tijdelijke expertise in huis halen? Omdat het goed organiseren van beeldproducties, binnen de kwaliteitsnormen én binnen budget, een geweldig leuk maar ook geweldig uitdagend vak is. Een vak waarvoor u waarschijnlijk niet een vaste vacature heeft, simpelweg omdat u niet het hele jaar door producties in fotografie of video op de planning heeft staan.

 

# Input for output

Dit is voor ons de kern: input for output. Als hier niet goed naar gekeken wordt eindigen we al snel bij “garbage in is garbage out”

 

Misters vertaalt uw wensen in een heldere briefing, waarmee externe partijen aangestuurd worden. Zodoende managen we de juiste verwachtingen met betrekking tot het eindresultaat.

 

Een juiste manier van briefen van zowel interne als externe partijen is van cruciaal belang voor het verdere proces. Dan kunnen we om de meest veelvoorkomende valkuilen heen, is er minder of geen ruis op de lijn en het gevaar voor over-promising wordt minder.

# Productiestrategie

Productiestrategie is voor ons “starting with the end in mind”.

 

Merkstrategie, communicatiestrategie, mediastrategie… we zijn er allemaal vertrouwd mee. Toch wekt het onze verbazing dat bijna niemand het heeft over productiestrategie. Terwijl juist daar veel winst te behalen valt.

 

Onder productiestrategie verstaat Misters het slim combineren van beeldproducties voor alle gewenste platformen door capaciteit en budget zo doelmatig mogelijk in te zetten. Laten we eenvoudiger zeggen: we zitten er bovenop dat mensen, faciliteiten, tijd en geld zo efficiënt als mogelijk zijn gestroomlijnd. Daarmee borgen we samen de kwaliteit, prijs en efficiency van de hele beeldproductie.

#Naast u aan tafel

Opdrachtgever en opdrachtnemer zitten meestal tegenover elkaar aan tafel. Misters zit, en dat is een belangrijk verschil, naast u aan tafel.

 

We vertalen uw wensen en ideeën rondom beeldproductie naar een gezamenlijke, glasheldere briefing voor externe partijen. Zodat deze in hun kracht benut worden en tot in detail weten wat uw verwachtingen van het eindresultaat zijn.

#Speed dial

Werken met Misters is laagdrempelig. In veel gevallen zitten we letterlijk onder de speed dial knop in de telefoons van onze klanten.

 

Even een vraag stellen, even sparren, even meedenken over een vraag die nog niet 100% concreet is. Bij beeldproductie en -organisatie zit het venijn vaak in de start. Juist omdat we in een vroegtijdig stadium aanschuiven, kunnen hobbels en obstakels direct uit de weg worden geruimd. En kunt u snel weer verder.

Breed aanbod van diensten

Hoewel we hierboven een deel van onze diensten hebben omschreven, en ons werk hebben laten zien, zijn er veel meer situaties te bedenken waarbij Misters van waarde kan zijn. Waar heeft uw organisatie behoefte aan? Waar wilt u het met ons over hebben? Neem contact op, dan we gaan vrijblijvend in gesprek.