Wat wij doen - Misters
123
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-123,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

WAT WIJ DOEN

MISTERS WORDT GERUND DOOR DRIE ONAFHANKELIJKE PRODUCTION CONSULTANTS ‘IN BEELD’. WE VOEGEN TIJDELIJKE EXPERTISE EN CAPACITEIT (PLUS RUIM 15 JAAR ERVARING) TOE IN PRODUCTIE EN ORGANISATIE VAN FOTO, FILM, VIDEO, AR, VR, CGI,ANIMATIE EN DIGITALE PLATFORMEN/ PRODUCTEN.

 

Voor de goede orde: Misters is géén reclamebureau of productiemaatschappij, maar de missing link tussen u als opdrachtgever en uw externe leveranciers van marketing content en digitale producties. Gedurende de opdracht maakt Misters -letterlijk en figuurlijk- deel uit van uw marketingteam en ontzorgt het team bij de organisatie, productie en begeleiding van beeld en digitale producties.

 

Waarom tijdelijke expertise in huis halen? Omdat het goed organiseren van beeld en digitale producties, binnen de kwaliteitsnormen én binnen budget, een geweldig leuk maar ook geweldig uitdagend vak is. Een vak waarvoor u waarschijnlijk niet een vaste vacature heeft, simpelweg omdat u niet het hele jaar door producties in fotografie, video of digitaal op de planning heeft staan.

 

#Orchestreren

Vaak zijn er meerdere gespecialiseerde bedrijven aan het werk voor uw merk. Bijvoorbeeld een reclamebureau, een activatiebureau, een social media bureau en een mediabureau op dezelfde campagne.

 

Misters zorgt voor efficiëntie en consistentie tussen alle partijen en orchestreert als het ware het proces. Daarbij kijkt Misters onder andere naar input-for-output: Als er niet goed gekeken wordt naar naar de juiste input, dan eindigen we al snel bij “garbage in is garbage out”

 

Misters vertaalt de gemeenschappelijke wensen en benodigdheden in een heldere briefing, waarmee alle externe partijen aangestuurd worden. Zodoende brengt Misters vanuit de opdrachtgever rust in het productieproces door overzicht te houden, verrassingen en ad-hoc situaties te voorkomen.

#Productiestrategie

Productiestrategie is voor ons “starting with the end in mind”.

 

Merkstrategie, communicatiestrategie, mediastrategie… we zijn er allemaal vertrouwd mee. Toch wekt het onze verbazing dat bijna niemand het heeft over productiestrategie. Terwijl juist daar veel winst te behalen valt.

 

Onder productiestrategie verstaat Misters het slim combineren van beeldproducties voor alle gewenste platformen door capaciteit en budget zo doelmatig mogelijk in te zetten. Laten we eenvoudiger zeggen: we zitten er bovenop dat mensen, faciliteiten, tijd en geld zo efficiënt als mogelijk zijn gestroomlijnd. Daarmee borgen we samen de kwaliteit, prijs en efficiency van de hele beeldproductie.

#Naast u aan tafel

Opdrachtgever en opdrachtnemer zitten meestal tegenover elkaar aan tafel. Misters zit, en dat is een belangrijk verschil, naast u aan tafel.

 

Samen met onze opdrachtgever bepalen we de productiestrategie, schrijven we de briefing en selecteren we de juiste specialisten zodat deze in hun kracht benut worden en tot in detail weten wat uw verwachtingen van het eindresultaat zijn.

 

Omdat we naast u zitten kunt u betrokken blijven tot het niveau dat u wenst en heeft u een sparringpartner alvorens u met uw opdrachten en projecten naar buiten treedt.

#Speed dial

Werken met Misters is laagdrempelig. In veel gevallen zitten we letterlijk onder de speed dial knop in de telefoons van onze klanten.

 

Even een vraag stellen, even sparren, even meedenken over een vraag die nog niet 100% concreet is. Bij beeldproductie en -organisatie zit het venijn vaak in de start. Juist omdat we in een vroegtijdig stadium aanschuiven, kunnen hobbels en obstakels direct uit de weg worden geruimd. En kunt u snel weer verder.

Breed aanbod van diensten

Hoewel we hierboven een deel van onze diensten hebben omschreven, en ons werk hebben laten zien, zijn er veel meer situaties te bedenken waarbij Misters van waarde kan zijn. Waar heeft uw organisatie behoefte aan? Waar wilt u het met ons over hebben? Neem contact op, dan we gaan vrijblijvend in gesprek.