freelance regisseur - Misters
50475
page-template-default,page,page-id-50475,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Misters – Freelance regisseurs

 

Een (freelance) regisseur is verantwoordelijk voor het hele plaatje in de executie. Denk aan de cast, styling, kleding, cameravoering, belichting, montage en visuele effecten. Op zoek naar een freelance regisseur voor een professionele videoproductie? Misters kan hierin ondersteunen.

 

De zoektocht naar een freelance regisseur

Misters ondersteunt bij de zoektocht naar een professionele freelance regisseur. Hoe we dat doen? We zijn minstens een aantal dagen in de maand op pad om nieuwe mensen te ontmoeten of om contacten te onderhouden met mensen die we al kennen. Zo blijven we geïnspireerd en up to date van de laatste ontwikkelingen en technieken. Dat doen we op alle facetten: creatie, freelance regisseurs, fotografie, freelance producers, post productie, 3D, sound, digital enz. Het goede nieuws voor klanten is dat we deze kennis in de opdrachten inbrengen en het project zo naar een hoger niveau tillen.

 

Een freelance regisseur voor elk project

Of we een project opzetten waar de klant in samenwerking met een freelance regisseur zelf mee aan de slag gaan, of het project van A tot Z begeleiden is een keuze die we gezamenlijk maken. De lengte van opdrachten varieert daarmee van een paar uur voor een advies tot een aantal maanden voor de begeleiding van een geheel project. Samen bekijken we hoe we het beste kunnen ondersteunen en welke partijen we bij het project betrekken voor een super goed resultaat. In veel gevallen vragen we hiervoor de regisseur om een treatment. Dit wil zeggen dat de regisseur beknopt uiteenzet hoe hij of zij de productie wil aanpakken in creatieve zin. Zo kan goed beoordeeld worden of dit de freelance regisseur is voor uw productie.

 

Meer weten?

Heeft onze werkwijze interesse gewekt of wilt u meer weten over onze aanpak? Laten we dan eens kennismaken onder het genot van een goede kop koffie.