Misters als freelance producer - Misters
51041
page-template-default,page,page-id-51041,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

FREELANCE PRODUCER

 

Een (freelance) producer is de spil van een productie en is verantwoordelijk voor de shoot, de crew, de planning en de financiën. Door deze taken bij een producer neer te leggen, wordt de kwaliteit van de productie gewaarborgd. Op zoek naar een freelance producer? Misters kan ondersteuning bieden tijdens deze zoektocht.

 

De rol van freelance producer

De functietitel van Misters kan op verschillende manieren worden ingevuld. Zo kunnen we omschreven worden als production consultant, creative producer, team manager, adviseur, side-kick en freelance producer. Uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer: bedrijven huren ons in om hun goede ideeën voor nieuwe content te laten produceren door de juiste partijen. We investeren veel tijd in het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk. Zo weten we welke talentvolle specialisten de beste match zijn met uw wensen.

 

De freelance producer

Met Misters halen klanten de noodzakelijke kennis in huis die in de dagelijkse praktijk ontbreekt. Doordat we in het verleden in veel verschillende rollen werkzaam zijn geweest, kunnen we de kennis die we hebben opgedaan nu effectief inzetten. Wij bedenken de juiste aanpak en zorgen dat de juiste mensen, zoals een freelance producer en regisseur, aanhaken. Dit doen we binnen het juiste budget en de afgesproken planning. We zorgen ervoor dat talentvolle partijen aan de slag gaan met het produceren van eersteklas content. Voor online, TV, print en evenementen.

 

Meer weten?

Heeft onze werkwijze interesse gewekt? Laten we dan eens kennismaken onder het genot van een goede kop koffie.