Misters - creative producer - Misters
50473
page-template-default,page,page-id-50473,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

CREATIVE PRODUCER

 

Een creative producer zorgt dat het idee voor een campagne, videoproductie of commercial, van het begin tot het eind op de juiste manier wordt uitgevoerd. De creative producer onderhoudt actief het contact met de klant, en beheert het budget en de planning van het project.

 

Op zoek naar een creative producer?

Dus, u zoekt een creative producer? Misters vervult deze rol en gaat met enthousiasme aan de slag. Om er zeker van te zijn dat we als creative producer een gouden combi zijn met uw ideeën, nemen we deze samen door. Hiervoor schuiven we graag tijdelijk aan bij uw marketingteam. Wat is het verhaal dat verteld moet worden en hoe kunnen we de boodschap het beste overdragen? We nemen alle zorgen rondom beeldproducties van tafel: laat het stroomlijnen van de shoot, crew, planning en financiën maar aan ons over. Daarmee borgen we samen de kwaliteit, prijs en efficiency van de hele beeldproductie.

 

Meer dan een creative producer

Naast onze werkzaamheden als creative producer, investeren we in het onderhouden en uitbreiden van ons netwerk. Hierdoor kennen we de juiste partijen en specialisten om samen een passend team te vormen voor het project. Zo weten we precies welke talentvolle freelancers, regisseur en producers de productie naar een hoger niveau gaan tillen.

 

Meer weten?

Op zoek naar begeleiding van begin tot eind, noodzakelijke kennis en de juiste partijen voor de productie? We maken graag kennis terwijl we samen een goede kop koffie drinken en de wensen bespreken.