Professionele commercial maken - Misters
50476
page-template-default,page,page-id-50476,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Professionele commercial maken

 

Al een tijdje op zoek naar een partner voor het maken van een professionele commercial? Misters kan hierin ondersteunen. Zoals wij vaak zeggen; “We weten niet veel van windmolens of huizen bouwen, maar alles over het maken van foto’s, video’s en andere marketing gerelateerde uitingen.” Hieronder vallen ook professionele commercials.

 

Ons werk , onze trots

Een professionele commercial maken behoort dus niet tot de core competenties? Geen probleem, we helpen bij kleine en grotere producties op allerlei gebieden. Misters kruipt naast u aan tafel om ideeën voor de  commercial samen te vertalen tot een glasheldere briefing voor externe partijen. Bekijk ons werk om een goede indruk te krijgen van de professionele commercials waar wij aan mee hebben gewerkt en trots op zijn.

 

Misters + commercial maken = gouden combinatie

Voor de productie van een commercial sluiten wij aan bij uw marketingafdeling of helpen met het opzetten van een geschikt team. We kennen het traject voor het maken van een professionele commercial, waardoor we mogelijke obstakels voorzien en voorkomen die vaak om de hoek komen kijken. We kennen de partijen in de markt en weten wie waar in excelleert. Veel van onze tijd investeren we in onder andere in het onderhouden en uitbreiden van dit gevarieerde en talentvolle netwerk. Op deze manier kunnen we de crème de la crème bieden voor het maken van een professionele commercial. Ook hebben we goed zicht op wat een productie mag kosten. Met deze kennis stellen we een specialistisch team samen om zo een commercial te maken waar we samen super enthousiast over zijn.

 

Zo pakken we het aan

Met Misters haalt u de noodzakelijke kennis in huis die in de dagelijkse praktijk zou ontbreken. Met deze kennis brengen we advies uit voor een professionele commercial. We stellen een team met specialisten samen en vragen ze om een treatment. Dat wil zeggen dat ze naast een offerte ook beknopt uiteenzetten hoe ze de productie van de commercial zouden willen aanpakken in creatieve zin. We werken hiervoor meestal op projectbasis; u heeft dus geen 5 dagen per week last van ons.

 

Hebben onze projecten en werkwijze interesse gewekt? Laten we dan eens kennismaken onder het genot van een goede kop koffie.