Target - Star Wars - Misters
50796
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50796,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Target – Star Wars

Na jaren wachten konden de Star Wars fans, nerds, geeks en eigenlijk alle filmliefhebbers hun hart ophalen: een nieuwe film. Amerikaanse keten Target had de exclusieve rechten om Star Wars ter promotie te gebruiken voor haar winkels. Het Amerikaanse Deutsch ontwikkelde het ‘Target Star Wars Event’: een serie evenementen door de Verenigde Staten waarbij het publiek op verschillende manieren een Star Wars beleving kon ervaren. Zo ook in een ‘dome’ waarin een 180 graden-projectie werd opgesteld. Het publiek bevond zich zo letterlijk in de gevechten die zich rondom hen afspeelden.

 

Voor dit project benaderde Brandspanking, verantwoordelijk voor de 3D animaties, muziek en audionabewerking, de Misters. Misters begeleide de content productie van A-Z en schreef mee aan de storyline van de content.

 

Het resultaat? Een vette 180 graden 3D-beleving voor jong en oud. Meerdere registraties van het event zijn te vinden op Youtube.

OPDRACHTGEVER

Brandspanking

FUNCTIE

VFX Producer

MERK

Star Wars

BUREAU

Deutsch

Date

5 mei 2018