Senseo - Misters
50758
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50758,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Senseo

Je kunt ons geen groter plezier doen dan met het in de lucht knallen van vloeistoffen, dansende koffiebonen en lekkermakende schenkshots van koffie en melk en dit alles vastleggen met een Phantom high speed camera.

 

Het filmen en fotograferen van food en liquids is één van onze favoriete bezigheden. En al helemaal als dit Ronald Koetzier en zijn special-effects mensen is. Voor Senseo hebben we een serie commercials mogen maken van concept tot productie in directe samenwerking met het Senseo-team van JDE.

 

De studio werd onderverdeeld in een set-up voor high speed, packshot fotografie en een RED Epic 2nd unit voor de lifestyle shots. Als het special effects-team een volgend shot aan het voorbereiden of testen was, filmden wij onderwijl de lifestyle shots of fotografeerden we de verschillende packshots voor alle landen.

 

De commercials zijn gemaakt voor Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.
Zie hieronder een aantal verschillende TVC’s die we gemaakt hebben:

Senseo Latte Duo

Senseo Milk Based

Senseo Up

OPDRACHTGEVER

Caviar / TheBoardroom

FUNCTIE

Executive producer (employed)

MERK

Senseo

Date

5 mei 2018