Philips - Personal Care Workflow - Misters
50914
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50914,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Philips – Personal Care Workflow

Ook voor Philips mocht Misters aan de slag. Gedurende anderhalf jaar heeft Misters (deels) intern gewerkt op het ‘asset production team’ van ’s werelds marktleider in onder andere scheerapparaten. Op deze afdeling worden assets gemaakt waaronder video’s, foto’s en CGI/3D render. Vanuit dit Asset team, wordt alles geproduceerd dat gebruikt wordt op wereldwijde verpakkingen, afbeelding bij e-tailers als amazon.com, in-store materialen en uitgebreide how to videos op verschillende partner kanalen. Iedere maand verlaten duizenden assets deze afdeling.

 

Misters heeft de asset productie workflow in kaart gebracht en samen met Philips geoptimaliseerd. Optimalisatie in productiesnelheid maar vooral in consistentie in 3D videos,3D- stills, fotografie en film.Bij Philips komt het vaak voor dat er meerdere uitvoeringen van hetzelfde product zijn. Terwijl de vorm identiek is, variëren kleuren, materialen en accessoires. Om te voorkomen dat iedere productvariant opnieuw gefilmd moest worden, werkte Misters als Team Lead mee aan een nieuwe workflow die garandeert dat assets eenvoudig zijn aan te passen voor ieder land en iedere productvariatie. Dit vrijwel zonder tussenkomst van handmatig werk. De geautomatiseerde workflow geldt voor alle soorten assets: van stills tot gecompliceerde videos waarin de 3D devices d.m.v. motion tracking kunnen worden vervangen.

 

Nadat de nieuwe workflow was geïmplementeerd, stapte Misters uit haar rol als ‘Team Lead Asset Innovation’ en kreeg het personeel een uitgebreide training in de nieuwe werkmethodiek. Binnen Philips werd er een nieuwe lead aangesteld om continue verbeteringen aan de workflow te brengen.

OPDRACHTGEVER

Philips

FUNCTIE

R&D Consultant

MERK

Philips Personal Care

Date

6 juni 2018