ICI PARIS XL - Misters
50753
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50753,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

ICI PARIS XL

Hoe leuk is het als je een regisseuse/fotografe hebt die gebeld wordt door een merk met de vraag of ze in gesprek wil gaan “om het anders te doen”? Nou heel leuk!

 

Stephanie Pistel bedacht een concept voor de ICI PARIS XL December campagne en we hebben geholpen in de executie en de client handling hiervan. De klik was er meteen en het gewenste resultaat kwam er. Zeer positieve reacties vanuit IPXL Nederland én België wat ertoe leidde dat we meer hebben mogen maken voor ‘Detox’, ‘Valentijn’ en ‘Spring’. Zie hieronder een overzicht van een deel van het werk en een behind the scenes.

 

De volgende producties staan al op stapel en meerdere opnames voor radiocommercials zijn weer begeleid. We zien uit naar een lange en intensieve samenwerking!

OPDRACHTGEVER

Stephanie Pistel Productions

FUNCTIE

Consultant & Executive Producer

MERK

IPXL

Date

5 mei 2018