Hostnet - Hugo - Misters
50772
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50772,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Hostnet – Hugo

Hostnet, een grote hostingpartij in Nederland maar geen grote adverteerder op tv. Utrechts reclamebureau True Ideas schreef een prachtige strategie en een serie commercials. Hierdoor was ervan Hostnet overtuigd dat adverteren op televisie voor hun doelgroep een juiste keuze was.

 

We gingen op zoek naar onze hoofdrolspeler.  ‘De fixer’, het ‘handige mannetje’, de ‘sympathieke nerd’. Zo ontstond Hugo. Misters begeleidde het castingproces om Hugo te vinden en benaderde namens True Ideas verschillende productiemaatschappijen. We kwamen uit bij regisseur Yoes Benli van Caviar Amsterdam om de serie commercials te produceren met ‘Hugo van Hostnet’. Korte, heldere commercials in een sympathieke mix van kleine visual effects en helder verhaal. Precies zoals Hostnet.

 

Misters begeleidde dit project vanaf het begin. Door middel van budgetbewaking en planning, maar vooral door ervoor te zorgen dat het juiste creative resultaat geleverd werd.

Behind the scenes

OPDRACHTGEVER

True Ideas

FUNCTIE

Producer

MERK

HOSTNET HOSTING

BUREAU

True Ideas

Date

5 mei 2018