Google - #peckthewinner - Misters
50749
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50749,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Google – #peckthewinner

Google heeft haar app sterk verbeterd met allerlei weetjes over voetbal, cijfers, feitjes en statistieken die je maar wil weten als je het Europees kampioenschap volgt. En al helemaal handig als je wedstrijden wilt voorspellen,
En laat dat nou precies de taak zijn van Henri, onze Franse Haan die de Google-app gebruikt om zijn voorspelling te doen voordat hij de winnaar pikt.

 

We hebben 24 multi camera live broadcasts gedaan vanuit Henriā€™s Franse Maison. Het mooie was dat we die live broadcast op maat gemaakt hadden voor Engeland, Frankrijk en Duitsland. Dus specifiek voor hun teams en in hun taal. En alsof dat niet genoeg was, hebben we het in sommige gevallen ook nog eens simultaan gebroadcast in meerdere talen op Facebook en Periscope!

 

Wat voor ons freaks echt tof was, is dat we in de comments de vraag kregen hoe we in hemelsnaam een hack bedacht hadden voor een multi camera broadcast op Periscope dat een single camera platform is. Wij kennen het geheim, dus bel ons voor een afspraak als je het ook wil weten.

Highlights

OPDRACHTGEVER

MediaMonks

FUNCTIE

Executive Producer (employed)

MERK

Google

BUREAU

72andSunny

Date

5 mei 2018