Dolby - Atmos - Misters
50745
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50745,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Dolby – Atmos

Dolby is een autoriteit op het gebied van een maximale beleving door geluid. Natuurlijk in de bioscoop, maar ook thuis via je home cinema systeem, onderweg op je mobiel of op je PC of game console als je aan het gamen bent.

 

De uitdaging die Dolby heeft is dat ze hun kennis en product verkopen in licenties aan derden die het dan weer in hun producten verwerken. Dat maakt het ook qua communicatie een uitdaging. De briefing was om intrigerende beelden te maken die beleving van geluid om je heen uitbeelden. Deze werden door Dolby en haar licentiehouders online, print en instores ingezet.

 

Onze set-up voor de shoot waren twee gekoppelde studio ruimtes. Eén voor fotografie en een andere voor video. Super efficiënt! Zo waren we in staat om 9 modellen te fotograferen en 6 van hen ook voor video te gebruiken.

OPDRACHTGEVER

MediaMonks

FUNCTIE

Executive Producer

MERK

Dolby

Date

5 mei 2018