Challenge-5-NL - Misters
50879
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50879,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Dit CGI productieproces is nieuw voor ons.
Kun je ons begeleiden?

 

Wij werden benaderd door een reclamebureau met een internationaal opererende klant. De adverteerder wilde een campagne zonder afhankelijk te zijn van gesproken taal, modellen en acteurs. In CGI zag men een goede oplossing. Een trend die wij vaker zien: global assets maken van één basiscommercial.

Aangezien het reclamebureau weinig tot geen ervaring had met het maken van 3D-animaties werd Misters gevraagd hierin een adviserende rol aan te nemen.

 

Niet alleen het productieproces was nieuw voor het reclamebureau, maar ook in de offertefase bleek dit productieproces een ander specialisme te vereisen dan ‘traditionele productie’. Misters beoordeelde meerdere treatments van animatiestudio’s en gaf meer duiding over het fors uiteenlopen van offertes, doorlooptijden en aannames. Samen met het reclamebureau werd een goed doordachte vragenlijst opgesteld en teruggekoppeld naar de animatiestudio’s. Met hun antwoorden op deze concrete vragen werd inzichtelijk waarom de aanpak, offertes en doorlooptijden van elkaar verschilden.

 

Na deze korte en intensieve fase hebben we het reclamebureau nog enkele tools gegeven waarmee zij deze productie prima zelf konden begeleiden.

 

Nieuwsgierig naar wat Misters nog meer doet?
Lees het op de pagina wat wij doen, bekijk ons werk of neem contact met ons op.