Challenge-4-NL - Misters
50878
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50878,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Waarom loopt het productieproces niet lekker ?

 

We zien dat er steeds meer met preferred supplier contracten wordt gewerkt in marketing. Misters juicht langdurige relaties enorm toe. We signaleren bij langdurige relaties regelmatig dat de adverteerder verwacht dat het proces efficiënter en dus goedkoper wordt. Of dat de vraag van de adverteerder geleidelijk verandert. In de praktijk betekent dit dat als de productiepartner de werkmethodiek niet continu aanpast, de relatie wordt verstoord en onnodig onder druk komt te staan.

 

Misters wierp een kritische blik op een jarenlange samenwerking tussen adverteerder, reclamebureau en producent. Met open vizier stelde Misters relevante vragen. Vragen die door tunnelvisie niet eerder naar boven kwamen. Wij brachten nieuwe kennis maar bovenal nieuwe productiestrategieën waar iedere partner mee verder kon.

 

Resultaat: de goede relaties bleven overeind en duren nog tot de dag van vandaag.

 

Nieuwsgierig naar wat Misters nog meer doet?
Lees het op de pagina wat wij doen, bekijk ons werk of neem contact met ons op.