Challenge-2-NL - Misters
50709
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50709,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

300% verschil in offertes ?

 

Een veel gehoorde klacht over contentproductie is dat eenzelfde vraag vaak zeer uiteenlopende begrotingen oplevert. In de praktijk zien we dat dit komt doordat de ene partij ook daadwerkelijk meer levert dan de andere. Dat kan leiden tot budgetten die meer dan 300% uit elkaar kunnen liggen. Het bekende appels en peren verhaal.
Misters onderscheidt de appels van de peren en maakt dit inzichtelijk doordat wij in staat zijn de specialistische begrotingen en interpretaties op juiste wijze te lezen.

 

Misters heeft als speerpunt ‘input for output’.
Samen met onze klanten zorgen wij voor de optimale input (de briefing), zodat optimale output (de begrotingen, planningen en productieaanpak) ook daadwerkelijk met elkaar kunnen worden vergeleken. Als ervaren consultants kunnen wij onze klanten op deze manier goed de ‘pros en cons’ uitleggen alvorens er een keuze wordt gemaakt en de productie van start gaat. Al dan niet met Misters.

 

Nieuwsgierig naar wat Misters nog meer doet?
Lees het op de pagina wat wij doen, bekijk ons werk of neem contact met ons op.