Canon - Come and see - Misters
50736
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50736,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Canon – Come and see

Canon staat er om bekend dat ze state-of-the-art camera’s op de markt brengen. Dat wisten we al. JWT London wilde de grens opzoeken van wat er mogelijk is met deze high-en apparatuur door in zeer aansprekende, maar moeilijke omstandigheden te schieten: De Eisbach rivier in München. Bij een kunstmatig gecreëerde permanente surf golf. Met snel bewegende surfers die over het water scheren. In het donker, dat wil zeggen ‘s nachts!

 

MediaMonks was verantwoordelijk voor het hele project. Zowel het digitale gedeelte als de video’s en de fotografie. Voor dat laatste gedeelte kwam ik een paar weken voor de shoot aan boord als executive producer. Om de features van de camera’s in fotografie- en videomodus te kunnen laten zien, werden een aantal verschillende custom-made rigs gemaakt.

 

Een 180º-rig stelt je in staan om verder naar links en naar rechts te kijken. Een Zoom-rig die je extreem dicht bij de acties van de surfers brengt en last but not least een Fast Action-rig. Deze rig stelt je in staan om van een video zelf een serie fact-action shots te maken.

 

Dit alles met als doel om je online het gevoel te geven dat je de camera’s daadwerkelijk in je handpalm hebt.

Check de site door hier te klikken.

Making Off - By Made.For.Digital

OPDRACHTGEVER

MediaMonks

FUNCTIE

Executive Producer (employed)

MERK

Canon Europe

BUREAU

JWT London

Date

5 mei 2018