Booking.com - BAM - Misters
50916
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50916,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Booking.com – BAM

booking.com is niet alleen in hun branche marktleider, ook op ‘personeels management’ loopt men voorop en geeft men het goede voorbeeld. Betrokkenheid van al het personeel staat met stip op #1. Mede om die rede organiseert booking.com ieder jaar voor een groot deel van het personeel BAM: Booking Annual Meeting. Een dag waarop het personeel wordt ge├»nformeerd over de prestaties, de plannen en resultaten van het bedrijf.

 

booking.com zou booking,com niet zijn als ze dit niet groots aanpakken. Een heus evenement met verschillende sprekers en workshops wordt jaarlijks georganiseerd . Hiervoor wordt het personeel in grote getalen naar de event locatie gevlogen.

 

Misters werd door booking.com ingehuurd om de productie van de openingsvideo te begeleiden. Terwijl booking.con in-house het concept bedacht, begeleide Misters het productietraject vanuit booking.com tussen de verschillende productiepartners.

Helaas kan de video hier niet worden getoond, al staat Youtube vol met impressies van BAM over de jaren heen.

OPDRACHTGEVER

booking.com

FUNCTIE

Producer

MERK

booking.com

Date

6 juni 2018