BIFI / Peperami - Animal herlancering - Misters
50767
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50767,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

BIFI / Peperami – Animal herlancering

Bekend door heel Europa; de iconische campagne uit de jaren 90 van BIFI. Na een bureau-oriĆ«ntatie besloot BIFI haar belangen onder te brengen bij BSUR Amsterdam. De ‘worstjes’ uit de vorige campagne moesten een update ondergaan gevolgd door nieuwe uitingen op tv, online, print, verpakkingen etc.

 

Samen met BSUR stelden wij een gedegen briefing op voor internationale productiepartijen op wie we ons oog hadden laten vallen. Na verschillende gesprekken werd er gekozen voor het Franse duo Pierre+Bertrand en een grote productie kon worden opgestart. Misters fungeerde als ‘bureau-producer’ en was de spil tussen account, creatie, productie en daarmee verantwoordelijk voor planningen en de juiste budgettering gedurende de gehele looptijd.

 

Er zijn verscheidene uitingen gemaakt voor heel Europa, alsmede een asset library waar verschillende reclamebureaus in Europa mee konden werken om lokale assets te maken.

 

Meer insights en uitingen: http://bsur.com/case-study/unleashing-animals-throughout-europe/

OPDRACHTGEVER

BSUR

FUNCTIE

Consultant & Producer

MERK

BIFI / PEPERAMI

BUREAU

BSUR

Date

5 mei 2018