ARAG - Bullebakken - Misters
50762
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50762,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

ARAG – Bullebakken

Sommige mensen hebben een grote mond of geld en de juiste vriendjes. Ze denken dat ze daarmee hun zin kunnen doordrijven. Maar ARAG gelooft niet in het recht van de sterkste.

 

Met deze opsomming in het achterhoofd benaderde reclamebureau True Ideas Utrecht de Misters. Er was reeds een mooie strategie geschreven inclusief een inhoudelijk sterk script. Daar houden we van. Echter ontbraken de juiste beelden nog. Aan Misters de vraag het vanaf hier op te pakken samen met True Ideas. Pitchbegeleiding, plannen, begroten maar met name de sterkste partner vinden die hier met de juiste beelden een unieke film van kan maken. Nederlandse beelden, krachtige mensen: In je recht staan.

 

Regisseur Victor Vroegindewij heeft samen met Hazazah een prachtige TVC afgeleverd. Samen met True Ideas produceerden we naast de tv-commercial diverse responsive banners. Allemaal met beeldmateriaal vanuit dezelfde productie. Wel zo efficiƫnt.

OPDRACHTGEVER

True Ideas

FUNCTIE

Producer

MERK

ARAG

BUREAU

True Ideas

Date

5 mei 2018