Albert Heijn - Appie Christmas - Misters
50766
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-50766,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Albert Heijn – Appie Christmas

Kerstcommercials. Een mooie trend welke is overgewaaid uit Engeland; uitpakken met Kerst, en dan net iets anders doen dan je normaliter van een merk verwacht.

 

TBWA/NEBOKO benaderde voor hun klant Albert Heijn regisseur Ismael van Pink Rabbit. Aangezien we al veel hebben samengewerkt, werd Misters ook nu weer tijdens de pitch al benaderd door. Het was duidelijk dat deze tv commercial alleen ‘zou werken’ als we voor veel Hollandse herkenbaarheid konden zorgen en werkte met de beste acteurs. We belandden in een prachtig authentiek verzorgingstehuis en bij een breekbare hoofdrolspeler van 87 jaar.

 

Resultaat: Een prachtige commercial welke insloeg als een bom, en door het Nederlandse publiek werd bekroond met de Gouden Loeki. Ook tijdens de reclame vakprijzen (ADCN) werd de commercial meerdere malen bekroond.

BUREAU

TBWA/NEBOKO

MERK

Albert Heijn

FUNCTIE

Producer

OPDRACHTGEVER

Pink Rabbit

Date

5 mei 2018