Wie wij zijn - Misters
50400
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50400,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,misters-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Wij zijn Misters

Misters is opgericht door Niels Scheide en Bart Reef. Twee doorgewinterde production consultants met ieder ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van nationale- en internationale campagnes en zeer complementair aan elkaar. We noemen ons weliswaar Production Consultants, maar niet de functienaam maar wat we inbrengen is relevant. Hoewel je soms één van de Misters op de klus ziet, denken we er altijd samen over na. Tenslotte weten twee meer dan één. Een groot voordeel voor onze opdrachtgevers.

 

Bedrijven vragen ons voor de conversie van hun wensen en ideeën in video en/of fotografie. Hierbij maakt het niet uit voor welk medium of platform (online, TV, print, app of radio), de content gemaakt moet worden.  We komen aan jullie kant van de tafel om een team samen te stellen en de juiste vragen te stellen. Op deze manier komen we gezamenlijk doelgericht en efficiënt tot het gewenste resultaat. In de praktijk betekent dit dat we een helder plan van aanpak schrijven, de juiste mensen aanhaken en dat we het geheel binnen het beoogde budget en planning kunnen leveren.

 

We werken vanuit ons kantoor of vanuit dat van jullie, afhankelijk van wat het beste is voor de opdracht. We zien er naar uit om met jullie wensen en ideeën aan de slag te gaan!

Niels Scheide. Waar ik van hou? Goede ideeën en concepten ten uitvoer brengen. Als zeventienjarige student “nieuwe media” ben ik als assistent editor in het vak gerold en doorgegroeid in verschillende functies in het productieproces om uiteindelijk negen jaar geleden als freelance producer verder te gaan. Als onafhankelijk producer kon ik op die manier al mijn vergaarde kennis aanbieden aan een verscheidenheid aan adverteerders, reclamebureaus en productiemaatschappijen. In het begin vooral op het gebied van film, 2D en 3D animatie projecten, wat al snel werd uitgebreid met fotografie en andere online content.

Het mooiste aan mijn vak is de snelle verandering van techniek en processen. Vandaag de dag ligt de regie over campagnes bij diverse partijen waarbij de adverteerder zelf een steeds grotere rol opeist. Om te blijven groeien en vooral mijn klanten beter te kunnen adviseren is er eind 2016 een grote verandering geweest. “ik ben met z’n tweeën”, en wel met Bart Reef.

Mijn inmiddels brede kennis heeft waarde voor een ieder in contentproductie, of het nu zelf produceren is of alleen adviseren: in beide rollen ben ik als een vis in het water. Naast dit alles heb ik een enorm goed gevoel voor humor.

 

+31.6.449.14.323
niels@misters.nl
LinkedIn

Bart ReefMijn eerste ervaring met het produceren van commercials was tijdens mijn afstudeerstage. Had nog nooit een filmset in het echt gezien en natuurlijk ging er meer dan genoeg mis, maar ik was meteen verkocht. Na m’n afstuderen begonnen als productie assistent en 10 jaar later geëindigd als Operations Manager van de filmafdeling. Daarna op meerdere vlakken en plekken in de wondere wereld van content productie werkzaam geweest om m’n ervaringen uit te breiden.


Met een achtergrond als producer TV-commercials, fotografie, digital content voor sites en apps weet ik hoe het maken van content tot stand komt. Deze kennis kwam goed van pas bij het herstructureren van afdelingen bij productiemaatschappijen en bij adverteerders. Vandaar ook de term Production Consultant.

 

Mijn nieuwsgierigheid en eerdere ervaringen leveren vaak een verrassende oplossing voor op het oog ‘onmogelijke’ en complexe projecten, dus kom maar op!

 

+31.6.509.45.553
bart@misters.nl
LinkedIn