Wat wij doen - Misters
123
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-123,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,misters-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

WAT WIJ DOEN

Voor al onze diensten geldt dat we deze uitvoeren sàmen met onze opdrachtgever. We maken de conversie van uw wensen en ideeën naar een concreet plan. Wij zijn niet de producent maar behartigen uw belangen. Misters is zodoende tijdelijk onderdeel van uw bedrijf, jullie hebben ons immers niet het hele jaar door nodig.
Wel fijn als iemand ons uitlegt hoe de koffie automaat werkt voor als we er wel zijn.

# Input for output

Dit is voor ons de kern: input for output. Als hier niet goed naar gekeken wordt eindigen we al snel bij “garbage in is garbage out”

 

Misters vertaalt uw wensen in een heldere briefing, waarmee externe partijen aangestuurd worden. Zodoende managen we de juiste verwachtingen met betrekking tot het eindresultaat.

 

Een juiste manier van briefen van zowel interne als externe partijen is van cruciaal belang voor het verdere proces. Dan kunnen we om de meest veelvoorkomende valkuilen heen, is er minder of geen ruis op de lijn en het gevaar voor over-promising wordt minder.

# Productiestrategie

Productiestrategie is voor ons “starting with the end in mind”.

 

Door een goede productiestrategie zorgen we ervoor dat we efficient te werk gaan. Hierbij combineren we de verschillende deliverables voor alle gewenste platformen. Dit met als doel tijd en budget te besparen en waar mogelijk de kwaliteit te verhogen.

 

Merkstrategie is een algemeen geaccepteerd begrip in marketing. In (content) productie komen wij ‘strategie’ echter zelden tegen. Dit terwijl het voor Misters juist een belangrijke pijler is in onze denkwijze: Productiestrategie.

#Architect-en

Is er een beter woord voor? Wij hebben het nog niet gevonden.

 

Wij krijgen de meest uiteenlopende ideeën onder ogen met de vraag “Hoe moeten we dit nu weer doen?“. Juist van die vragen worden we enthousiast. Belangrijk is dat we aan de voorkant van het traject gevraagd worden om actief mee te werken.

 

Door onze kennis van verschillende disciplines zijn wij in staat om op specialistisch niveau (creatieve) oplossingen te bedenken ten behoeve van het grotere geheel.

Onze eigen kennis en ervaring combineren we met een goed onderhouden netwerk waarmee we bijna alle vraagstukken kunnen beantwoorden.

 

Is er toch een beter woord voor architect-en? Laat het ons weten dan brengen we taart.

#Speed dial

Werken met Misters  is laagdrempelig. Soms zitten we letterlijk onder de speed dial knop in de telefoons van onze klanten.

 

Even een vraag stellen, even sparren, even meedenken. Juist omdat Misters vaak in de speed dial zit worden we vroegtijdig gebeld, ook al is de vraag wellicht nog niet 100% concreet. Dit heeft als voordeel dat we vroegtijdig kunnen meedenken en er snel en efficient geschakeld kan worden. Hiermee kunt u snel verder.

Breed aanbod van diensten

Hoewel we hierboven een deel van onze diensten hebben omschreven, en ons werk hebben laten zien, zijn er veel meer situaties te bedenken waarbij Misters van waarde kan zijn. Waar heeft uw organisatie behoefte aan? Waar wilt u het met ons over hebben? Neem contact op, dan we gaan vrijblijvend in gesprek.