Misters - creative producer - Misters
50473
page-template-default,page,page-id-50473,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,misters-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Misters – Creative producer

 

De functietitel van Misters mag je invullen zoals u zelf wilt: Production Consultant, Freelance producer, Creative Producer, Team Manager, adviseur of side-kick. Uiteindelijk komt het allemaal op hetzelfde neer: Bedrijven huren ons in om hun goede ideeën voor nieuwe content te laten produceren door de juiste partijen. Voor online, TV, print of tijdens evenementen. In de praktijk betekent dit we de juiste aanpak bedenken, de juiste mensen aanhaken en dat binnen het juiste budget en planning leveren.

Misters; Flexibiliteit

Of we een project opzetten waar u als klant zelf mee aan de slag gaat, of het project van A tot Z begeleiden is een keuze die we gezamenlijk kunnen maken. De lengte van opdrachten kan daarmee variëren van een paar uur voor een advies tot een aantal maanden voor de begeleiding van een geheel project.

Laten we kennismaken.