Professionele commercial maken - Misters
50476
page-template-default,page,page-id-50476,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,misters child-child-ver-1.0.0,misters-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Professionele commercial maken

 

Zoals wij vaak zeggen; “We weten niet veel van windmolens of huizen bouwen, maar alles over het maken van foto’s, video’s en andere marketing gerelateerde uitingen.”

Dus we begrijpen goed dat een professionele commercial maken niet tot jullie core competenties behoort. Hier kan Misters helpen. Wij hebben een zeer ruime ervaring in kleine en grotere producties op allerlei gebied en dat is precies wat we inbrengen aan jullie kant van de tafel.

 

Misters kent het traject, kan mogelijke problemen voorzien en daarmee voorkomen. We kennen de partijen in de markt en wie waar goed in is en ook wat een productie mag kosten.

Gezamenlijke keuze

Of we een project opzetten waar u als klant zelf mee aan de slag gaat, of het project van A tot Z begeleiden is een keuze die we gezamenlijk kunnen maken. De lengte van opdrachten kan daarmee variëren van een paar uur voor een advies tot een aantal maanden voor de begeleiding van een geheel project.
Laten we kennismaken.